Menu Close

Podcast

Tulossa

Kokemusasiantuntijat Podcast

Kokemusasiantuntijat podcastissa julkaistaan syväluotaavia podcast-haastatteluja rohkeiden koulutettujen kokemusasiantuntijoiden kanssa, jotka ovat kokeneet vaikeita elämänkokemuksia.

 Kanavalla kuulet aitoja tarinoita ihmisiltä, jotka ovat kohdanneet erilaisia isoja haasteita, kuten mielenterveysongelmia, alkoholi- ja huumeongelmia, riippuvuuksia, rikollisuutta, läheisen menettämistä, koulukiusaamista, itsetuhoisuutta ja monia muita vaikeita elämäntilanteita sekä omakohtaisesti, että läheisen roolissa.

 Haastatellut ovat koulutettuja kokemusasiantuntijoita, jotka ovat päässeet eteenpäin toipumisen tiellä, ja jakavat rohkeasti omia kokemuksiaan ja tarinoitaan. 

Podcast tarjoaa mahdollisuuden oppia ja ymmärtää ihmisten tarinoista ja elämänohjeista. Tarinat ovat rohkaisevia ja merkityksellisiä kaikille, jotka ovat kokeneet vastoinkäymisiä omassa elämässään, tai läheisen roolissa. 

SISÄLTÖVAROITUS: Haastattelujen yksityiskohdat saattavat hätkähdyttää. Muista lukea jakso kohtaiset sisältö varoitukset.

Tallenna tämä sivu kirjanmerkkeihisi ja käy katsomassa uudelleen, podcast julkaistaan lähi viikkooina!

Kuuntele sillä välin aikaisempaa podcastiamme​

ITUsta asiaa ITU ry:n podcast

Kokemuksen rintaäänellä

Sivun alkuun
Skip to content