Pia

Minulla on kokemustietoa niin päihde-, kuin peliriippuvuudesta, lastensuojelun asiakkuuksista itseni ja perheeni kohdalla, yksinhuoltajuudesta, lapsen vakavasta sairaudesta, sekä luottotiedottomuudesta, ja taloudellisen tilanteen tasapainoon saattamisesta. Toipumisen avaintekijät itselleni ja perheelleni, ovat olleet oikea-aikaisessa ja kohdennetussa avussa. Ilman onnistuneita kohtaamisia, olisin tuskin kirjoittamassa tätä tänään, tässä ja nyt.

Kokemustietoa puolisona, lapsena, sekä vanhempana, on puolestaan kertynyt läheisen päihde-, peli-,ja mielenterveysongelmista, lapsen toisen vanhemman vankilatuomiosta, ja lapsen toisen vanhemman menehtymisestä.

Vakiintuneen elämäntilanteen myötä syntyi halu auttaa, ja käyttää kokemusosaamista muiden hyödyksi. Maaliskuussa 2021 suoritin kasvatus-ja ohjausalan ammattitutkinnon osan, josta valmistuin päihde-ja mielenterveysalan kokemusasiantuntijaksi. Olen myös valmistunut lastensuojelun kokemuskumppaniksi. Koulutukset, ja lähes 20 vuoden työelämätausta myynnin- ja markkinoinnin parissa, luovat erinomaiset edellytykset ihmissuhde-ja auttamistyölle.

Erityisesti perheet, joissa vanhempi tai vanhemmat, kärsivät päihde-, ja/tai mielenterveysongelmista, ja perheen lapsella tai lapsilla, on lastensuojeluasiakkuus, ovat lähellä sydäntä.

Kokemukset erilaisista kokemusasiantuntijatöistä ovat tuoneet esiin innostuksen olla mukana palvelu-ja kohtaamispolkujen kehittämis- ja vaikuttamistyössä. Hoidan jokaisen toimeksiannon huolellisesti valmistautuen, vastuullisesti ja osapuolia kunnioittaen.

Pikku prinssiä lainaten “Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen. Ainoastaan sydämellä näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.”

Skip to content