Saida

Saida

Minulla on kokemustietoa pakko-oireisesta häiriöstä (OCD), syömishäiriöstä ja dissosiaatiosta sekä niistä toipumisesta. Olen hakenut apua pakko-oireiseen häiriöön sekä työterveydenhuollosta että opiskeluterveydenhuollosta. Toipumistani on tukenut eniten tiedon saaminen, yksityinen kognitiivinen käyttäytymisterapia, psykologinen vyöhyketerapia, liikunta, luonto, ruokavalio, mindfullness, meditaatio, kirjoittaminen sekä läheiset ihmiset, vertaiset ja kaksi koiraani. Harjoittelen päivittäin itsemyötätuntoa ja armollisuutta sekä pelkoajattelusta pois pääsemistä.

Valmistuin kokemusasiantuntijaksi Varsinais-Suomen kokemusasiantuntijaverkoston koulutuksesta keväällä 2020. Olen myös kasvatustieteiden maisteri (yleinen ja aikuiskasvatustiede).

Minulla on halu lisätä tietoisuutta pakko-oireisesta häiriöstä (OCD) ja siitä toipumisesta omannäköiseen ja arvojenmukaiseen elämään. Olen kiinnostunut toimimaan monenlaisissa kokemusasiantuntijatehtävissä, kuten pitämään kokemuspuheenvuoroja ja toimimaan vertaisryhmissä sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten työparina.

Skip to content