Tellu

Omaan kokemusta elämästä addiktin läheisenä vuosia ( n. 20v ). Toimin omaishoitajana kahdelle vaikea-asteiselle erityislapselle,  nyt jo 10 vuoden ajan. Näissä on tullut selkeäksi byrokratian haastavat koukerot Kelan, sosiaali- ja vammaispalveluiden osalta näiden vuosien aikana. Haasteisiin saanut apua mm. 7 vuotta MLL:n vertaistukiryhmästä, vaativasta yksilöllisestä perhekuntoutuksesta, Sova-, ja Laku-kuntoutuksesta sekä Nepsy-keskusteluista. Itsehoitona ja vastapainona toimii kuntosali ja Kangoo Jump.

Valmistunut kokemusasiantuntijaksi 2021 VS KAT-verkoston ja Rasekon koulutuksesta, järjestyksenvalvojaksi 2021. Vuodesta 2020 alkaen V-S Sininauha ry:ssä muutaman kerran viikossa.

Olen toiminut omaehtoisesti tukihenkilönä ek-vangille ( n. 11 vuoden ajan) ja kiinnostunut toimimaan tukena vankilasta vapautuneille sekä perheille, joissa vanhemmalla on addiktio. Autan mielelläni nuoria, aikuisia ja perheitä byrokratian kiemuroiden kanssa sekä toimin tukena ja tulkkina mm. sosiaalipalveluiden ja vankilaitosten kanssa.

Skip to content