Menu Close

VS-KATverkosto

Varsinais-Suomen kokemusasiantuntijaverkosto

Yhteistyötä kokemusasiantuntijatoiminnan ja –osaamisen edistämiseksi

Turun A-Kilta ry, Turun mielenterveysyhdistys Itu ry ja Varsinais-Suomen Sininauha ry toimivat Varsinais-Suomessa verkostona kokemusasiantuntijatoiminnan ja -osaamisen edistämiseksi yhdessä koulutettujen kokemusasiantuntijoiden kanssa. Verkosto ylläpitää Kokemuspankkia ja koordinoi sen toimintaa, järjestää vertaistapaamisia ja muita jatkotuen muotoja. Verkoston yhtenä tärkeimmistä tehtävistä on tiedottaa kokemusasiantuntijatoiminnasta ja edistää sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tietoisuutta kokemusosaamisesta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista.

Kokemusasiantuntijaverkostolla on tietoa mm. riippuvuuksista, mielenterveyden häiriöistä ja niihin liittyvistä palvelutarpeista. VS-kokemusasiantuntijaverkosto hyväksyy jäsenikseen vain riittävän koulutuksen käyneet kokemusasiantuntijat. Verkostossa olevaan kokemustietoon voit tutustua täällä.
Verkoston suunnittelema kokemusasiantuntijakoulutus on siirtynyt toteutettavaksi Raision seudun koulutuskuntayhtymälle (Raseko) osaksi kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoa. VS-kokemusasiantuntijaverkosto osallistuu koulutuksen suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen.

Sivun alkuun
Skip to content